Heldige meg!

Klokken elleve i morges klarte jeg å karre meg ut av sengen. Da jeg kom ned og hadde tatt meg en deilig, varm dusj for å mykne meg litt opp, kunne jeg kose meg med dette:

Min kjære mann hadde kjøpt nydelige blomster og laget croissant med kylling og masse deilig tilbehør til meg. Det er vel ikke nødvendig å si at det smakte himmelsk, men det gjorde jo det :)

Heldige meg, som har en så utrolig snill og omsorgsfull mann! Jeg elsker deg Frode! <3

Jeg fikk også et godt tips i dag i forhold til mine mageproblemer, med å prøve tilførsel av naturlige bakterier. Så da har jeg, ved hjelp av min søster prøvd å finne ut av jungelen av probiotika og melkesyrebakterier. Det finnes jo et hav av forskjellige preparater der ute. Tilslutt sendte min søster meg en link til Biola frukt og grønt, som er laktosefri (ja, jeg tåler ikke laktose). Den ser ut til å dekke alle behov for bakterier til tarmen, så da tror jeg at jeg prøver den først. Så får vi se da, om det vil gjøre susen. Det enkle er ofte det beste, sies det. Og virker ikke det, får jeg heller dukke ned i preparat jungelen igjen ;)

Ble bare et kort innlegg i dag, men jeg ønsker alle der ute en fantastisk dag <3

#hverdagslykke #hverdag #helg #helse #tarmflora #sunntarm #mageproblemer #melkesyrebakterier

2 kommentarer

elisebr

05.08.2017 kl.19:57

Så heldig du er! :) Ønsker deg en fin dag :)

Heidi

05.08.2017 kl.20:31

elisebr: Tusen takk, og likeså :)

Skriv en ny kommentar

Heidi

Heidi

43, Sandnes

Jeg liker å være med familie og venner, være kreativ på forskjellige måter, trene Yoga, meditere, lese en god bok, og mye mer ;)

Kategorier

Arkiv

hits