Hvor er sommeren?!

Jeg starter denne bloggen på en helt vanlig torsdag. Nja, helt vanlig er den vel ikke, for det er jo ikke hver torsdag jeg tar hunden vår til veterinæren. Hunden vår heter Sofus, og nærmer seg 8 år. Han er en liten kosebamse av en blandingshund på ca 5 kg. Nå var det heldigvis ikke noe dramatikk til vårt besøk hos veterinæren, bare den årlige helsekontrollen og vaksinen. Men Sofus er ikke glad i å kjøre bil, og slett ikke glad i veterinær besøk. Han var som alltid veldig oppspilt da vi kom bort dit, for det var så mange forskjellige lukter etter tidligere pasienter i venterommet. Men da vi kom inn på undersøkelses rommet skjønte han tegninga. Han prøvde nesten å krype inn i meg når han sto på undersøkelsesbordet, og han var ikke villig til å la seg bestikke med godbiter. Men Veterinæren var dyktig, og både undersøkelsen og vaksinen var unnagjort på et blunk.

Vel hjemme fikk han seg en god tyggepinne og en velfortjent hvil ;) 

Nå er vi kommet til 3. August, og meg forstått er det fremdeles sommer - eller burde i allefall være det... Men 12-14 grader, kraftig vind, og striregn er ikke slik jeg foretrekker somrene mine. Men hva kan vi gjøre? Ikke noe med været i alle fall. Men jeg har hardnakket tatt på meg capribukse og sommerbluse, for jeg vill ikke helt gi meg på at det er sommer likevel. Så nå sitter jeg her, godt i sofaen med et loddent teppe rundt meg og en stor kopp med varm te til å varme meg på, for kle meg etter forholdene er jo bare dumt ;D Sommer er sommer! 

  

Men det er lov å drømme om varmen som var og forhåpentligvis kommer igjen før sesongen er over. Dager jeg kan sitte på terrassen og nyte solen og de vakre blomstene. Jeg er veldig glad i å stelle med sommerblomstene. Det er lterapi for meg å knipe av på visnede blomster, og lukte og se de frodige. Jeg liker å bruke sansene mine.

Det er ikke store hagen vi har - heldigvis, for jeg har ikke helse nå til å luke en masse bed og sånn, og ikke er jeg glad i å luke heller. De bedene vi har er avlange kubbemur-bed, og ellers er det krukker som gjelder, så godt som ingen luking ajltså ;) Og plenen vår er vel 5-6 kvadratmeter, og den bruker min mann ca 2 minutter med kantklipper når den klippes.

Så det er mest å nyte hagen de dagene vi kan være der ute, bortsett fra når brunsneglen må plukkes - de slimete, slemme krypene som spiser grådig av de stakkars, forsvarsløse sommerblomstene så fort de får sjansen. Jeg laget meg en sånn melkekartong-felle, som ble spredt rundt på Facebook en stund tilbake, men de sleipingene gadd ikke krype inn i den, så lenge det var så mye annet godt å knaske på, så jeg måtte jammen plukke og stappe dem inn selv. Folk sier gjerne at jeg ikke kunne gjøre en flue fortred (noe som jeg må innrømme ikke stemmer med bananfluene), men jammen meg er jeg en kaldblodig sneglemorder. Men sånn allikevel er jeg veldig for peace and love og sånn...

Noen av mine vakre blomster. Bildene er selvfølgelig tatt på en av de bedre dagene vi har hatt. Skulle ønske jeg kunne justere bildesørrelsene på siden her, for jeg ville gjerne ha lagt inn flere, men jeg finner vel ut av det etter hvert...

Men nå får det holde for i dag, for jeg er sliten og må ha meg en skikkelig hvil.

Så da får dere passe på å nyte dagen, hvor enn dere er, og samme hvordan sommerdagen utspiller seg der du er <3 

4 kommentarer

Tone

03.08.2017 kl.15:30

Så kjekt med ny blogg:)

Glede meg te å følge deg, lykke te💗

Heidi

03.08.2017 kl.15:38

Tusen takk,Tone ;) Blir spennende og sikkert en prøvelse å vise seg fra en mer sårbar og personlig måte. Et steg om gangen... ;) <3

Ingvild

03.08.2017 kl.20:01

Så flott at du har fått deg ein nye blogg. Blir kjekt å følge deg. Klem😘

Heidi

03.08.2017 kl.21:05

Tusen takk, Ingvild ??

Skriv en ny kommentar

Heidi

Heidi

43, Sandnes

Jeg liker å være med familie og venner, være kreativ på forskjellige måter, trene Yoga, meditere, lese en god bok, og mye mer ;)

Kategorier

Arkiv

hits